Apollo Gym

Sport & Friends

Betaalbare abonnementen voor iedereen. Nu met 1 maand gratis sporten.

Dagelijks live groepslessen met ervaren instructeurs.

8 maanden gratis sporten dankzij de meedoenregeling van de gemeente Nijmegen.

Ontvang daarnaast veel korting bij onze partnerwinkels.

LID WORDEN

BFNL: Sporten voor Bedrijven

Bent u op zoek naar een manier om fit te blijven terwijl u werkt? Zoek niet verder! Apollo Gym is verheugd aan te kondigen dat we een samenwerking zijn aangegaan met Bedrijfsfitness Nederland (BFNL), een grote organisatie die werknemers van aangesloten bedrijven de mogelijkheid biedt om tegen een gereduceerd tarief te sporten. Deze samenwerking opent nieuwe deuren voor werknemers in Nijmegen en omstreken om hun gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken.

Waarom Apollo Gym en BFNL?

Apollo Gym staat bekend om zijn uitgebreide aanbod van fitnessapparatuur, groepslessen en persoonlijke begeleiding, allemaal ontworpen om u te helpen bij het bereiken van uw ultieme fitnessdoelen. Door onze krachten te bundelen met BFNL, maken we het gemakkelijker en toegankelijker voor werknemers om deel te nemen aan ons fitnessprogramma. BFNL is een expert in het faciliteren van bedrijfsfitnessprogramma’s, waardoor werknemers van aangesloten bedrijven tegen een gereduceerd tarief kunnen sporten. Dit initiatief is niet alleen goed voor de gezondheid en het welzijn van werknemers, maar bevordert ook een gezonde werkomgeving.

Hoe werkt het?

Werknemers van bedrijven die zijn aangesloten bij BFNL kunnen gebruikmaken van speciale kortingen op onze lidmaatschappen. Dit betekent dat u toegang krijgt tot alle faciliteiten en diensten van Apollo Gym tegen een lage prijs.

  1. Check de Aansluiting: Verifieer eerst of uw werkgever is aangesloten bij BFNL. Dit kunt u doen via de website van Bedrijfsfitness Nederland of door contact op te nemen met uw HR-afdeling.
  2. Registreer: Zodra u hebt bevestigd dat uw werkgever is aangesloten, kunt u zich via BFNL registreren om in aanmerking te komen voor de kortingen bij Apollo Gym.
  3. Geniet van de Voordelen: Met uw registratie bent u klaar om te genieten van de voordelen van sporten bij Apollo Gym tegen een gereduceerd tarief.

Voordelen voor Werknemers

  • Betaalbaarheid: Sporten bij Apollo Gym via BFNL maakt fitness betaalbaarder, waardoor het gemakkelijker wordt om actief en gezond te blijven.
  • Toegankelijkheid: Gelegen in Nijmegen Dukenburg, is Apollo Gym gemakkelijk bereikbaar voor iedereen die na het werk of in het weekend wil sporten. Gratis parkeren!
  • Variëteit: Van cardio en krachttraining tot groepslessen, bij Apollo Gym vindt u alles onder één dak om uw fitnessdoelen te bereiken. Bekijk hier ons aanbod van groepslessen

Conclusie

De samenwerking tussen Apollo Gym en Bedrijfsfitness Nederland is een geweldige kans voor werknemers om gezondheid en welzijn te prioriteren tegen een verlaagd tarief. We moedigen alle werknemers in Nijmegen en omstreken aan om deze kans te grijpen en deel uit te maken van onze sportschool. Bent u klaar om de eerste stap te zetten op uw fitnessreis? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe u kunt beginnen!

Bekijk hier meer informatie over BFNL!