Apollo Gym

Sport & Friends

Betaalbare abonnementen voor iedereen. Nu met 1 maand gratis sporten.

Dagelijks live groepslessen met ervaren instructeurs.

8 maanden gratis sporten dankzij de meedoenregeling van de gemeente Nijmegen.

Ontvang daarnaast veel korting bij onze partnerwinkels.

LID WORDEN

FAQ
apollogym-sportschool-nijmegen-dukenburg-meijhorst

1. Wat zijn de openingstijden van Apollo Gym?

Antwoord: Apollo Gym is geopend van maandag t/m donderdag van 8.00 uur ‘s ochtends tot 21.00 uur ‘s avonds. Op vrijdag van 8.00 uur ‘s ochtends tot 19.00 uur ‘s avonds. Op zaterdag en zondag is de sportschool geopend van 9.00 uur ‘s ochtends tot 14.00 uur in de middag.

2. Wat is er inbegrepen bij een Apollo Gym-abonnement?

Antwoord: Met een Apollo Gym-abonnement krijg je toegang tot de fitnessruimte, groepslessen, cardio-apparatuur en de mogelijkheid om deel te nemen aan speciale evenementen en workshops. Daarnaast krijg je persoonlijke begeleiding van ervaren trainers om je te helpen je fitnessdoelen te bereiken.

Je krijgt ook geweldige kortingen bij onze partnerwinkels in de buurt van Dukenburg.
Bekijk hier meer informatie.

4. Zijn er verschillende abonnementsopties bij Apollo Gym?

Antwoord: Ja, Apollo Gym biedt verschillende abonnementsopties om aan verschillende behoeften te voldoen. Er zijn maandabonnementen, kwartaalabonnementen en jaarabonnementen, dagkaart beschikbaar, zodat je kunt kiezen welke optie het beste bij jou past. Benieuwd naar onze tarieven?
Bekijk ze hier:

5. Kan ik mijn abonnement pauzeren vanwege medische redenen?

Antwoord: Ja, bij Apollo Gym is het mogelijk om je abonnement tijdelijk te pauzeren vanwege medische redenen. We begrijpen dat er momenten kunnen zijn waarop je niet in staat bent om te sporten vanwege blessures, ziekte of herstel na een operatie. Neem contact op met de klantenservice van Apollo Gym om de mogelijkheden voor een medische pauze te bespreken. We zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je abonnement flexibel is en rekening houdt met je gezondheid en welzijn.

Onthoud dat het belangrijk is om de juiste documentatie te verstrekken, zoals een medisch certificaat, om in aanmerking te komen voor een medische pauze. Dit helpt ons om ervoor te zorgen dat we de beste ondersteuning bieden en de juiste stappen ondernemen om je te helpen bij je herstel.

6. Biedt Apollo Gym ook personal training aan?

Antwoord: Ja, Apollo Gym biedt personal training aan voor diegenen die extra begeleiding en ondersteuning nodig hebben om hun fitnessdoelen te bereiken. Deze sessies worden gegeven door ervaren en gecertificeerde personal trainers.

7. Kan ik eerst een proefles volgen voordat ik een abonnement afsluit?

Antwoord: Ja, bij Apollo Gym kun je een gratis proefles volgen om kennis te maken met de faciliteiten en sfeer. Dit geeft je de mogelijkheid om te zien of Apollo Gym de juiste sportschool voor jou is. Een gratis dagkaart kan je gebruiken voor een groepsles zowel als voor jezelf sporten. Vraag hier je gratis dagkaart aan!

8. Kan ik mijn jaarabonnement tussentijds stopzetten?

Antwoord: Bij Apollo Gym begrijpen we dat er zich bepaalde situaties kunnen voordoen waarin je jouw jaarabonnement tussentijds wil stopzetten. Hoewel onze jaarabonnementen doorgaans een contractuele verplichting hebben voor de gehele duur van het jaar, maken we in sommige gevallen uitzonderingen.

Bij speciale redenen, waarbij je absoluut geen mogelijkheid hebt om door te sporten bij ons, zoals bijvoorbeeld een verhuizing naar een andere stad waar je meer dan 30 kilometer moet rijden naar ons gym, kunnen we een regeling treffen om je jaarabonnement eerder te beëindigen.

Heb je nog steeds vragen waar je geen antwoord op hebt kunnen vinden? Geen zorgen, wij staan voor je klaar! Neem contact met ons op.