Apollo Gym

Sport & Friends

Betaalbare abonnementen voor iedereen. Nu met 1 maand gratis sporten.

Dagelijks live groepslessen met ervaren instructeurs.

8 maanden gratis sporten dankzij de meedoenregeling van de gemeente Nijmegen.

Ontvang daarnaast veel korting bij onze partnerwinkels.

LID WORDEN

Personal Training

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat Apollo Gym nu ook personal training aanbiedt aan hun leden! Deze dienst is speciaal ontworpen om jouw fitnessdoelen te realiseren met de steun van onze ervaren en toegewijde instructeurs. Bij Apollo Gym gaan we verder dan alleen groepslessen; we bieden nu dus ook een persoonlijke manier van trainen die aansluit bij jouw unieke behoeften en ambities. Hier is wat je kunt verwachten van onze personal training programma:

Gratis Intakegesprek

We beginnen altijd met een vrijblijvend intakegesprek. Hier willen wij graag meer weten over jouw fitnesservaring, doelen, en huidige niveau van fysieke activiteit. Dit gesprek is het begin en de basis voor jouw op maat gemaakte trainingsplan. Daarnaast is het ook een mogelijkheid om onze instructeurs beter te leren kennen, wat ook belangrijk is in deze samenwerking.

Op Maat Gemaakte Trainingsprogramma’s.

De volgende stap is een programma ontwerpen dat rekening houdt met jouw ervaring, doelen, en huidige fysieke activiteit. Of je nu spiermassa wilt opbouwen, afvallen, of jouw conditie wilt verbeteren, onze instructeurs helpen jouw om je doelen te bereiken.

Onze Instructeurs.

Onze personal trainers zijn er om je te motiveren, te ondersteunen, en te zorgen dat je op koers blijft. Ze hebben er volledig begrip voor dat er momenten zijn waarop de motivatie om te sporten of gezond te eten even afwezig is. Met een gepersonaliseerde aanpak, afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen, zorgen ze ervoor dat elke sessie zowel uitdagend als haalbaar is.

Resultaten en Voortgang.

Bij Apollo Gym geloven we in resultaten. Ons personal training programma is ontworpen om meetbare vooruitgang te leveren, zodat je niet alleen voelt dat je vooruitgaat, maar het ook kunt zien. Of het nu gaat om verbeterde kracht, een betere conditie of een gezonder lichaam, jouw succes is onze prioriteit.

Ben je klaar om jouw fitnessreis naar een hoger niveau te tillen met de steun van onze ervaren personal trainers? Wil je meer weten over hoe wij jou kunnen helpen jouw persoonlijke doelen te bereiken? Plan dan nu een gratis dagkaart in en ervaar zelf de voordelen van Apollo Gym Nijmegen. Boek je gratis dagkaart hier!