Apollo Gym

Sport & Friends

Betaalbare abonnementen voor iedereen. Nu met 1 maand gratis sporten.

Dagelijks live groepslessen met ervaren instructeurs.

8 maanden gratis sporten dankzij de meedoenregeling van de gemeente Nijmegen.

Ontvang daarnaast veel korting bij onze partnerwinkels.

LID WORDEN

Exclusieve Kortingen!

De samenwerking tussen Apollo Gym en andere winkels in de omgeving, waarbij leden van Apollo Gym kunnen profiteren van aantrekkelijke kortingen bij deze winkels. Deze samenwerking zal in de nabije toekomst nog verder worden uitgebreid, omdat Apollo Gym er alles aan doet om voordelen aan haar klanten te bieden. Lees verder om te ontdekken hoe deze samenwerking jou als lid van Apollo Gym kan helpen om nog meer uit je fitnesservaring te halen en tegelijkertijd geld te besparen.

voordeel-aanbod-apollogym-korting-leden

Ontdek de Voordelen: Apollo Gym en Lokale Winkels slaan de handen ineen voor exclusieve kortingen!

Samenwerken voor Jouw VoordeelApollo Gym heeft altijd het welzijn en de tevredenheid van haar leden hoog in het vaandel gehad. Om dit te onderstrepen en haar leden nog meer te bieden, is Apollo Gym een samenwerking aangegaan met verschillende winkels in de omgeving.

Bespaar en Blijf Fit: Apollo Gym’s Samenwerking met Lokale Winkels biedt geweldige deals voor leden!

Deze samenwerking stelt leden in staat om te profiteren van exclusieve kortingen en speciale aanbiedingen bij deze winkels, waardoor hun fitnesservaring nog waardevoller wordt.Apollo Gym begrijpt dat een gezonde levensstijl niet alleen draait om regelmatig sporten, maar ook om het maken van gezonde keuzes in andere aspecten van het leven. Daarom heeft Apollo Gym samengewerkt met lokale winkels die producten en diensten aanbieden die aansluiten bij de behoeften en interesses van haar leden. Of je nu op zoek bent naar gezonde voeding, sportkleding, supplementen of andere fitnessgerelateerde producten, de samenwerking met deze winkels zorgt ervoor dat je kwaliteitsproducten kunt kopen tegen aantrekkelijke prijzen.

10% korting op elke vrijdagen in restaurant Wereld Keuken bij Triavium

15% korting coor je aankoop bij Boeketterie Meijhorst

20% korting voor jouw aankoop bij Staal Sport in winkelcentrum Dukenburg

Meer dan alleen een Sportschool: Apollo Gym breidt samenwerking uit om leden te verwennen met exclusieve kortingen.

Bovendien heeft Apollo Gym plannen om deze samenwerking in de nabije toekomst verder uit te breiden. Dit betekent dat leden nog meer keuzemogelijkheden zullen hebben en nog meer voordelen kunnen genieten. Apollo Gym doet er alles aan om haar leden een geweldige fitnesservaring te bieden, zowel binnen als buiten de sportschool. Door samen te werken met lokale winkels, kan Apollo Gym haar leden een breed scala aan mogelijkheden bieden om hun fitnessdoelen te ondersteunen en hun welzijn te verbeteren.Het is belangrijk op te merken dat deze samenwerking niet alleen voordelig is voor de leden van Apollo Gym, maar ook voor de lokale winkels zelf. Door de exclusieve kortingen en aanbiedingen kunnen deze winkels hun klantenkring vergroten en nieuwe klanten aantrekken. Het is een win-win situatie voor zowel Apollo Gym als de lokale gemeenschap.Als lid van Apollo Gym hoef je alleen maar je lidmaatschapskaart te tonen bij de deelnemende winkels om te profiteren van de exclusieve kortingen. Dit maakt het gemakkelijk en handig om van deze voordelen te genieten terwijl je bezig bent met je fitnessroutine. Houd de nieuwsbrieven en mededelingen van Apollo Gym in de gaten voor meer informatie over de deelnemende winkels en de speciale aanbiedingen die beschikbaar zijn.Door de samenwerking tussen Apollo Gym en lokale winkels kunnen leden profiteren van geweldige kortingen en speciale aanbiedingen. Apollo Gym is vastbesloten om haar leden een uitzonderlijke fitnesservaring te bieden en doet er alles aan om voordelen en waarde aan haar klanten te bieden. Profiteer van deze samenwerking en maak je fitnessreis nog waardevoller!

Exclusieve Voordelen voor Leden: Apollo Gym en Lokale Winkels bundelen krachten om jou meer te bieden.

We hopen dat je enthousiast bent over de samenwerking tussen Apollo Gym en lokale winkels en dat je kunt profiteren van de geweldige kortingen en voordelen die beschikbaar zijn. Bij Apollo Gym staan we altijd klaar om onze leden te ondersteunen en hen een uitzonderlijke fitnesservaring te bieden. Neem contact met ons op of bezoek onze sportschool voor meer informatie over de samenwerking en hoe je kunt profiteren van deze voordelen.