Apollo Gym

Sport & Friends

Betaalbare abonnementen voor iedereen. Nu met 1 maand gratis sporten.

Dagelijks live groepslessen met ervaren instructeurs.

8 maanden gratis sporten dankzij de meedoenregeling van de gemeente Nijmegen.

Ontvang daarnaast veel korting bij onze partnerwinkels.

LID WORDEN

Gratis Intakegesprek! 

Krijg een Vliegende Start bij Apollo Gym met ons Gratis Intakegesprek!

Bij Apollo Gym begrijpen we hoe belangrijk het is om een goede start te maken bij het bereiken van je fitnessdoelen. Daarom bieden we nieuwe leden een unieke service aan: een gratis intakegesprek inclusief een beginnersschema en persoonlijk advies op maat. We zijn er trots op een van de weinige sportscholen te zijn die deze service aanbieden, omdat we geloven dat het de sleutel is tot het behalen van langdurig succes.

Wat houdt ons gratis intakegesprek in? Bij dit gesprek zullen onze ervaren trainers de tijd nemen om je te leren kennen, je doelen te bespreken en je huidige fitnessniveau te evalueren. Op basis hiervan zullen ze een beginnersschema opstellen dat speciaal is ontworpen om aan jouw behoeften en doelen te voldoen. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon fit wilt worden, ons team zal ervoor zorgen dat je op de juiste weg bent.

Maar dat is nog niet alles! Tijdens het intakegesprek ontvang je ook persoonlijk advies op maat om je te helpen bij het navigeren door de sportschool en het gebruik van de apparatuur. We willen dat je je comfortabel voelt en vol vertrouwen aan je fitnessreis begint. Onze trainers zullen je laten zien hoe je oefeningen correct uitvoert, welke gewichten je moet gebruiken en hoe je jezelf kunt uitdagen om het meeste uit elke trainingssessie te halen.

Wat zijn de voordelen van ons gratis intakegesprek? Ten eerste krijg je de kans om je doelen en verwachtingen met onze professionals te bespreken, zodat ze een gepersonaliseerd plan kunnen maken dat specifiek op jou is afgestemd. Dit zorgt ervoor dat je op de juiste weg bent en gemotiveerd blijft om je doelen te bereiken. Daarnaast helpt het beginnersschema je om op een veilige en effectieve manier te beginnen, waardoor het risico op blessures wordt verminderd en je sneller vooruitgang kunt boeken.

Bij Apollo Gym zijn we er trots op een van de weinige sportscholen te zijn die deze gratis intakegesprekken aanbieden. We geloven dat het bieden van deze service aantoont dat we ons inzetten voor het succes van onze leden en hen willen helpen om hun volledige potentieel te bereiken. We willen dat je je welkom voelt en dat je weet dat je bij ons in goede handen bent.

Waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan bij Apollo Gym en krijg een vliegende start met ons gratis intakegesprek. Ontvang een beginnersschema en persoonlijk advies op maat om je te helpen bij het bereiken van je fitnessdoelen. Wees een van de gelukkige mensen die kunnen profiteren van deze geweldige service!