Apollo Gym

Sport & Friends

Betaalbare abonnementen voor iedereen. Nu met 1 maand gratis sporten.

Dagelijks live groepslessen met ervaren instructeurs.

8 maanden gratis sporten dankzij de meedoenregeling van de gemeente Nijmegen.

Ontvang daarnaast veel korting bij onze partnerwinkels.

LID WORDEN

BBB Groepsles (Buik, Benen, Billen)

Transformeer je lichaam met ons BBB Programma!

BBB bij Apollo Gym staat voor een complete workout gericht op de drie essentiële B’s: Buik, Benen, en Billen. In slechts 60 minuten combineren we cardio- en krachttraining om deze cruciale gebieden aan te pakken. Deze perfecte mix zorgt ervoor dat je aan je hele lijf werkt en het resulteert in een sterker, strakker lichaam.

Wat onze BBB groepsles inhoudt:

  • Veelzijdige workouts: We gebruiken een variëteit aan uitrusting zoals gewichtjes, halterstangen, en dynabands. Deze tools helpen om je spieren krachtiger te maken.
  • Persoonlijke begeleiding: Onze ervaren instructeurs zijn er om je te helpen. Vind je een oefening te moeilijk of te makkelijk? Geen zorgen, we bieden altijd een aangepast alternatief.
  • Toegankelijk voor iedereen: Ongeacht je fitnessniveau en ervaring, onze BBB groepslessen zijn ontworpen om voor iedereen toegankelijk te zijn!
  • Community Support: Sluit je aan bij onze community die elkaar steunt en motiveert voor een gezondere lifestyle!

Ben jij klaar om gezonder en sterker te worden?

BBB is de ideale training voor iedereen die zijn of haar buik, benen, en billen wil versterken. Sluit je aan bij Apollo Gym en ervaar zelf hoe effectief onze BBB groepslessen zijn. Je kan ook altijd een proefles nemen. Zien we je op vrijdag?

Vraag hier je gratis dagkaart aan!

Voor meer informatie of om je in te schrijven, neem gerust contact met ons op. We staan klaar om je te verwelkomen in de Apollo Gym familie!