Apollo Gym

Sport & Friends

Betaalbare abonnementen voor iedereen. Nu met 1 maand gratis sporten.

Dagelijks live groepslessen met ervaren instructeurs.

8 maanden gratis sporten dankzij de meedoenregeling van de gemeente Nijmegen.

Ontvang daarnaast veel korting bij onze partnerwinkels.

LID WORDEN

Bodyshape Groepslessen: Fit & Fun!

Wat is Bodyshape bij Apollo Gym?

Bodyshape bij Apollo Gym is een veelzijdige groepsles gericht op het verbeteren van je totale lichaamsconditie. Dit wordt gedaan door een combinatie van cardio- en krachttraining. Deze les, die meerdere dagen per week wordt aangeboden, is ontworpen om je te helpen bij het behalen van een strakker, sterker lichaam terwijl je werkt aan je uithoudingsvermogen en flexibiliteit.

Bekijk hier ons volledig aanbod aan groepslessen.

De Voordelen van Bodyshape

Bodyshape biedt een breed arsenaal aan gezondheidsvoordelen, zowel fysiek als mentaal. Bij Apollo Gym kun je profiteren van een gestructureerde workout die past bij jouw fitnessdoelen, binnen een stimulerende en ondersteunende gemeenschap.

Wat maakt het zo speciaal?

  1. Algehele Versterking: Bodyshape richt zich op alle grote spiergroepen, waardoor je een volledige lichaamstraining krijgt die bijdraagt aan een sterker, strakker lichaam.

  2.  Vetverbranding en Conditieverbetering: De combinatie van cardio- en krachtoefeningen zorgt voor een effectieve vetverbranding terwijl je conditie verbetert. Dit maakt Bodyshape een ideale keuze voor wie deze doelen op het oog heeft.

  3. Mentale Welzijn: Net als andere groepslessen bij Apollo Gym, biedt Bodyshape een mentale ontsnapping door je te laten focussen op de bewegingen en de muziek, wat stress vermindert en bijdraagt aan een positieve gemoedstoestand.

  4. Energieke Gemeenschap: De kracht van groepsdynamiek in Bodyshape lessen zorgt voor een extra motivatieboost. Je bent omringd door gelijkgestemden die elkaar ondersteunen en motiveren.
  5. Toegankelijk voor Iedereen: Ongeacht je fitnessniveau, Bodyshape is ontworpen om aan te sluiten bij diverse vaardigheden. Onze instructeurs zorgen ervoor dat iedereen uitgedaagd wordt binnen zijn of haar mogelijkheden.

Zelf Ervaren?

Geïnteresseerd in het verbeteren van je fysieke en mentale gezondheid met Bodyshape? Apollo Gym nodigt je uit om de unieke sfeer en de voordelen van onze Bodyshape lessen zelf te ervaren.

Vraag hier je gratis dagkaart aan!