Apollo Gym

Sport & Friends

Betaalbare abonnementen voor iedereen. Nu met 1 maand gratis sporten.

Dagelijks live groepslessen met ervaren instructeurs.

8 maanden gratis sporten dankzij de meedoenregeling van de gemeente Nijmegen.

Ontvang daarnaast veel korting bij onze partnerwinkels.

LID WORDEN

Martial Fit Groepslessen bij Apollo Gym!

Apollo Gym presenteert met trots Martial Fit, een vernieuwde groepsles die kickboksen combineert met fitness. De Martial Fit groepsles is een leuke maar uitdagende manier om zowel fysiek als mentaal te groeien. Deze unieke les is exclusief beschikbaar bij Apollo Gym in Meijhorst. 

Wat is Martial Fit?

Martial Fit is een unieke groepsles dat de basisprincipes van kickboks – stoten, trappen, en verdediging – combineert met cardio oefeningen. Het is speciaal ontwikkeld om jouw kracht, conditie, coördinatie, en zelfvertrouwen omhoog te tillen. Onder begeleiding van onze ervaren trainers vindt je jezelf in een vriendelijke omgeving waar elke workout gericht is plezier en het verleggen van je grenzen. De groepsles is toegankelijk voor iedereen, ongeacht je leeftijd, geslacht, en ervaring. Onze instructeur zijn ontworpen om iedereen plezier en uitdaging te bieden.

Elke les is opgebouwd uit verschillende onderdelen die samen een complete training vormen:

  • Opwarming: De les begint natuurlijk met een warming up waarbij je spieren goed warm worden. Een warming up is hier heel belangrijk, omdat je spieren dan goed los worden.
  • Kickboks Technieken: Vervolgens duiken we in de kern van Martial Fit met kickboks technieken. Onder leiding van onze ervaren trainers leer je de juiste manier om te stoten en te trappen, en defensieve bewegingen.
  • Cardio & Krachttraining: Naast techniek, heeft Martial Fit ook een onderdeel gericht op cardio en kracht. Deze oefeningen zijn vaak alleen oefeningen waarbij je je lichaamsgewicht gebruikt en dus het lichaam niet teveel belast.
  • Cool Down: Elke sessie eindigt met een cooling down waarin rekken en strekken helpen bij het herstel en het verminderen van spierspanning.

Waarom Martial Fit bij Apollo Gym? 

Apollo Gym is de enige in de regio Dukenburg die deze groepsles aanbiedt. Onze trainers staan klaar om je te begeleiden en to motiveren, zodat je elke keer weer het beste uit jezelf haalt. Daarnaast vindt je bij ons een warme, ondersteunende gemeenschap waar motivatie en vriendschap hand in hand gaan. Martial Fit is een aantrekkelijk alternatief dan traditioneel boksen en/of kickboksen. Jezelf inschrijven bij een boksschool kan soms intimiderend zijn wat mensen stopt om te starten. Bij Apollo Gym ervaar je rustige en fijne sfeer waar iedereen welkom is!

Probeer het Zelf!

Wacht niet langer en probeer het voor jezelf uit! Met een gratis dagkaart kun je vrijblijvend meedoen met de groepsles. Vraag je gratis dagkaart hier aan! 

Benieuwd naar onze andere groepslessen?
Bekijk hier het lesrooster!