Apollo Gym

Sport & Friends

Betaalbare abonnementen voor iedereen. Nu met 1 maand gratis sporten.

Dagelijks live groepslessen met ervaren instructeurs.

8 maanden gratis sporten dankzij de meedoenregeling van de gemeente Nijmegen.

Ontvang daarnaast veel korting bij onze partnerwinkels.

LID WORDEN

Pilates, wat is het?

Ontdek de Kracht van Pilates

Pilates is een trainingsmethode die zich richt op het versterken van je corespieren, het verbeteren van flexibiliteit en het bevorderen van een goede lichaamshouding. Het is een systeem van oefeningen dat is ontwikkeld door Joseph Pilates en dat zich richt op het creëren van een evenwicht tussen lichaam en geest. Bij Apollo Gym bieden we een inspirerende groepsles aan waarin je de voordelen van Pilates kunt ervaren.

Is Pilates Effectief voor Gewichtsverlies?

Hoewel Pilates op zichzelf geen intensieve cardio workout is, speelt het toch een significante rol in veel gewichtsverlies programma’s. Door spieropbouw te bevorderen, stimuleert Pilates je metabolisme, waardoor je lichaam meer calorieën verbrandt, zelfs in rust. Combineer Pilates met een gezond dieet en regelmatige cardio voor optimale resultaten.

Het Lichaam Transformatie Potentieel met Pilates

Verwacht een elegant, sterk en slank lichaam te ontwikkelen door regelmatig Pilates te beoefenen. In tegenstelling tot trainingen die op spiermassa gericht zijn, biedt Pilates een manier om lange, sterke spieren en een gedefinieerd figuur te krijgen zonder extra bulk.

Pilates en Jouw Figuur

Pilates is fantastisch voor je figuur! Het versterkt de core en biedt een totale lichaamstraining die resulteert in een plattere buik, gedefinieerde taille, en verbeterde houding. Regelmatige Pilates groepslessen vormen je lichaam, van je benen en billen tot aan je armen.

Hoe Vaak voor Zichtbare Resultaten?

Voor merkbare resultaten raden we aan om consistent bezig te zijn. Bij Apollo Gym bieden wij Pilates 1x per week aan, maar wij hebben genoeg andere soortgelijke groepslessen waaraan je mee kan doen! Bekijk hier ons aanbod! Met de ondersteuning van onze ervaren instructeurs vind je een routine die bij jou past, met de mogelijkheid om de frequentie te verhogen als je dat zou willen.

Sluit Je Aan en Ervaar de Voordelen

Apollo Gym is niet zomaar een sportschool; het is een community waar je wordt aangemoedigd en ondersteund op je reis naar een gezonder, sterker lichaam. Versterk je core, verbeter je flexibiliteit, en bereik een slank, getoned lichaam met onze Pilates groepslessen.

Meld Je Vandaag Nog Aan

Neem de stap naar een betere jij. Meld je aan voor Pilates bij Apollo Gym en begin aan je transformatie. Onze deuren staan open voor iedereen die klaar is om hun welzijn te verbeteren. Meld je hier aan voor een gratis proefles!