Apollo Gym

Sport & Friends

Betaalbare abonnementen voor iedereen. Nu met 1 maand gratis sporten.

Dagelijks live groepslessen met ervaren instructeurs.

8 maanden gratis sporten dankzij de meedoenregeling van de gemeente Nijmegen.

Ontvang daarnaast veel korting bij onze partnerwinkels.

LID WORDEN

Senioren Fit, Wat is het?

Met Senioren Fit ben je aan het juiste adres om op een leuke, vriendelijke manier actief en fit te blijven! Speciaal ontworpen voor senioren, biedt Senioren Fit een perfecte mix van beweging, gezelligheid en plezier. Ben je klaar om fit en actief te blijven op een leuke en vriendelijke manier? Dan is Senioren Fit dé perfecte keuze voor jou!

Waarom Senioren Fit bij Apollo Gym?

  • Toegankelijk & Veilig: Onze lessen zijn afgestemd op de behoeften van senioren. Met een focus op veilige, lage impact oefeningen, zorgen we ervoor dat je op een zorgvuldige manier aan je gezondheid werkt.
  • Sociale Interactie: Bij Senioren Fit draait het niet alleen om lichaamsbeweging. Het is ook een geweldige plek om nieuwe mensen te ontmoeten en samen te genieten van het sporten. Onze community is vriendelijk en super gezellig!
  • Professionele Begeleiding: Onze ervaren trainers begeleiden je door elke les, zorgen voor persoonlijke aandacht en passen oefeningen aan jouw niveau aan. Hun expertise zorgt ervoor dat je het maximale uit elke sessie haalt.

Hoe ziet de groepsles eruit?

Onze Senioren Fit groepsles biedt een zorgvuldig samengesteld programma, speciaal ontworpen om aan al jouw fitnessbehoeften te voldoen:

  1. Essentiële Warming-up: We beginnen met een grondige warming-up om je spieren op te warmen en soepel te maken. Dit verhoogt de veiligheid en effectiviteit van de training, terwijl het de kans op blessures vermindert.
  2. Spierversterking en Balans: Na de warming-up concentreren we ons op oefeningen die de spieren versterken, die je zowel met als zonder gewichten kunt uitvoeren, en we combineren dit met balansoefeningen. Deze combinatie is niet alleen geweldig voor het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen, maar ook voor het verbeteren van je evenwicht, wat essentieel is voor dagelijkse activiteiten.
  3. Core Training: Het laatste deel van de les concentreert zich op het trainen van je core. Sterke kernspieren ondersteunen je algehele lichaamsbalans en stabiliteit, wat cruciaal is voor het behouden van een actieve en onafhankelijke lifestyle.

Neem een gratis dagkaart!

Nieuwsgierig geworden? Je eerste Senioren Fit groepsles is helemaal gratis! Meld je vandaag nog aan voor je gratis proefles en word onderdeel van onze groeiende Senioren Fit community. We kijken ernaar uit je te ontmoeten en samen te werken aan een fittere, gelukkigere jij!

Vraag hier je gratis dagkaart aan!