Apollo Gym

Sport & Friends

Betaalbare abonnementen voor iedereen. Nu met 1 maand gratis sporten.

Dagelijks live groepslessen met ervaren instructeurs.

8 maanden gratis sporten dankzij de meedoenregeling van de gemeente Nijmegen.

Ontvang daarnaast veel korting bij onze partnerwinkels.

LID WORDEN

Vanaf 1 Juli 2024 – Cardio Kickboksen bij Apollo Gym

Transformeer je Lichaam met Cardio Kickboksen bij Apollo Gym: De Ultieme Full-Body Workout in Nijmegen!

Ben je op zoek naar een spannende en effectieve manier om in vorm te komen? Maak kennis met onze gloednieuwe Cardio Kickboksen groepslessen bij Apollo Gym, gelegen in de gezellige wijk Nijmegen Dukenburg en Meijhorst. Deze energieke lessen worden afwisselend gegeven door onze ervaren instructeurs Emero en Mo, en zijn perfect voor alle leeftijden met passie van kickboksen!

Wat is Cardio Kickboksen?

Cardio Kickboksen combineert de technieken van kickboksen met een intensieve cardio workout. Het doel is om vet te verbranden, je conditie te verbeteren en tegelijkertijd plezier te hebben. Onze lessen zijn niet gericht op training voor vechten in de ring, maar op het opbouwen van een strak en sterk lichaam door middel van uitdagende cardio- en kickboksoefeningen. Uiteraard leer je kickbokstechnieken om jezelf in een noodzakelijke situatie te kunnen verdedigen.

cardio-boksen-groepsles

Lesdetails:

 • Wanneer: Elke donderdag om 19:30 tot 20:30
 • Duur: 1 uur
 • Benodigdheden: Sportkleding, handdoek, water en sportschoenen. Wij zorgen voor de rest! Je kunt natuurlijk je eigen bokshandschoenen meenemen, wat misschien fijner voor je is, maar we hebben ook leenbokshandschoenen waarmee je de les kunt volgen.

Onze instructeurs:

mo-apollo-gym-fitness-instructeur

Mo

Ondanks zijn 5 jaar ervaring, weet Mo precies hoe hij je kan motiveren om je grenzen te verleggen.

Emero

Met 20 jaar ervaring in de fitnesswereld, brengt Emero een schat aan kennis en passie naar de lessen.

emero-apollo-gym-fitness-instructeur

Locatie en Faciliteiten:

Apollo Gym bevindt zich op Meijhorst 6002 in Nijmegen, midden in de wijk Nijmegen Dukenburg en Meijhorst. We bieden gratis parkeergelegenheid en beschikken over faciliteiten zoals kleedkamers, douche en de mogelijkheid voor persoonlijke training.

Wat Maakt Onze Cardio Kickboksen Uniek?

Niet iedereen wil kickboksen om professioneel te vechten. Onze lessen zijn ideaal voor degenen die de technieken en uitdagingen van kickboksen willen leren, zonder de druk van een wedstrijd. Je leert absoluut een goede kickbokstechniek van deze groepsles, zodat je jezelf in noodsituaties kunt beschermen. Maar het draait bij ons om gezelligheid, leerzaamheid en het opbouwen van conditie door middel van een cardio workout. Wij zijn de enige sportschool in de regio Nijmegen Dukenburg en Meijhorst die deze unieke groepsles aanbiedt.

Speciale Aanbiedingen:

 • 1 maand gratis sporten bij een jaarabonnement
 • Gratis dagkaart: Voordat je je aanmeldt voor een abonnement, willen we ook zeker weten dat je het leuk vindt, daarom bieden we een gratis dagkaart aan zodat je kostenloss deze groepsles en Apollo Gym kunt ervaren.

Veelgestelde Vragen (FAQ) over de Cardio Kickboksen:

 1. Wat zijn de voordelen van Cardio Kickboksen? Cardio Kickboksen verbetert je algehele conditie, verbrandt vet en versterkt je spieren door een combinatie van cardio, krachttraining en kickbokstechnieken.
 2. Is Cardio Kickboksen geschikt voor beginners? Absoluut! Onze lessen zijn ontworpen om beginners op hun gemak te stellen terwijl ze de basis van kickboksen leren.
 3. Hoe intensief is een Cardio Kickboksen les? De lessen zijn intensief maar kunnen worden aangepast aan je eigen fitnessniveau.
 4. Wat moet ik meenemen naar een Cardio Kickboksen les? Je hebt alleen sportkleding, een handdoek, water en sportschoenen nodig. Wij zorgen voor de rest.
 5. Hoe kan ik me aanmelden voor een proefles? Meld je aan via onze website: Gratis dagkaart
 6. Wat zijn de kosten van de Cardio Kickboksen lessen? Een dagkaart kost €7. Onze abonnementskosten beginnen bij €18,95 per maand.
 7. Bieden jullie maandelijkse abonnementen of strippenkaarten aan? Ja, we bieden beide aan zodat je de flexibiliteit hebt om te kiezen wat het beste bij je past.

Schrijf je vandaag nog in voor de Cardio Kickboksen bij ons!

Ben je klaar om je fitnessdoelen te bereiken en plezier te hebben terwijl je dat doet? Schrijf je dan vandaag nog in voor een proefles Cardio Kickboksen bij Apollo Gym en ontdek de kracht van deze unieke workout!