Apollo Gym

Sport & Friends

Betaalbare abonnementen voor iedereen. Nu met 1 maand gratis sporten.

Dagelijks live groepslessen met ervaren instructeurs.

8 maanden gratis sporten dankzij de meedoenregeling van de gemeente Nijmegen.

Ontvang daarnaast veel korting bij onze partnerwinkels.

LID WORDEN

Wat is Circuit?

Een Uitdagende Workout voor Iedereen

Op zoek naar een workout die je uitdaagt en resultaten oplevert? Apollo Gym presenteert met trots onze circuit training groepslessen, een dynamische en effectieve manier om je lichaam te versterken en je conditie naar een hoger niveau te tillen. Ontdek de populariteit en effectiviteit van de groepsles in een motiverende groepsomgeving.

Wat is Circuit Training?

Circuit training is een veelzijdige trainingsmethode waarbij je door verschillende oefenstations gaat, elk gericht op unieke spiergroepen en fitnessaspecten zoals kracht, cardio en uithoudingsvermogen. De snelle wisseling tussen oefeningen houdt de intensiteit hoog en je hartslag omhoog, waardoor je in een korte tijd een maximale calorieverbranding en spierversterking bereikt.

Geschikt voor Alle Leeftijden

Circuit training is geschikt voor leden van alle leeftijden, inclusief ouderen. Het is aanpasbaar en geweldig voor iedereen die aan kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen wil werken. Onze ervaren instructeurs zorgen voor een veilige, effectieve en op maat gemaakte training, ongeacht je fitnessniveau of leeftijd.

De Inhoud van Onze Circuit Training

De Opbouw van een Les

Een typische les bij Apollo Gym duurt tussen de 45 en 60 minuten en is opgebouwd uit verschillende stations die elk een specifieke oefening of uitdaging bieden. Van krachtstations met gewichten tot cardio-oefeningen en flexibiliteitsoefeningen, elke les is ontworpen om een full-body workout te bieden waar geen enkele spiergroep wordt vergeten.

Voordelen van Circuit Training

  • Verbeterde cardiovasculaire gezondheid: Door de constante beweging en variatie blijft je hartslag verhoogd, wat leidt tot een betere hartgezondheid.
  • Toegenomen spierkracht en uithoudingsvermogen: De diverse oefeningen bouwen zowel kracht als uithoudingsvermogen op in alle belangrijke spiergroepen.
  • Flexibiliteit en balans: Het integreren van stretch- en balansoefeningen verbetert je flexibiliteit en algehele balans.
  • Gewichtsverlies en spiertoning: Circuit training is effectief voor het verbranden van vet en het vormen van spieren, wat bijdraagt aan een sterker en slanker lichaam.

Wat is Power Circuit?

Voor wie een stap verder wil gaan, bieden we Power Circuit aan, een geavanceerde versie van onze circuit training die kracht, plyometrie en cardio combineert voor een intensieve uitdaging. Deze lessen zijn ideaal voor degenen die hun grenzen willen verleggen en werken aan explosieve kracht en snelheid.

Doe Mee met Onze Circuit Training

Ontdek de Intensiteit en Behaal Resultaten

Apollo Gym nodigt je uit om de kracht van circuit training zelf te ervaren. Of je nu je fitnessniveau wilt verhogen, calorieën wilt verbranden of aan je spierkracht wilt werken, onze groepslessen bieden de perfecte omgeving om je doelen te bereiken.

Begin Vandaag Nog!

Neem de stap naar een fitter en sterker lichaam. Meld je aan voor onze circuit training groepslessen en begin je fitnessreis bij Apollo Gym. Onze ervaren instructeurs en ondersteunende community staan klaar om je te verwelkomen en te begeleiden naar je beste zelf. Doe mee met een gratis dagkaart. Vraag het hier aan!