Apollo Gym

Sport & Friends

Betaalbare abonnementen voor iedereen. Nu met 1 maand gratis sporten.

Dagelijks live groepslessen met ervaren instructeurs.

8 maanden gratis sporten dankzij de meedoenregeling van de gemeente Nijmegen.

Ontvang daarnaast veel korting bij onze partnerwinkels.

LID WORDEN

Wat is In-cycling?

Wat is In-Cycling bij Apollo Gym?

In-Cycling, ook bekend als ‘Spinning’, is een effectieve groepsles om zowel fysieke als mentale gezondheidsdoelen te bereiken. Onze sportschool biedt deze groepsles meerdere dagen in de week.
Bekijk hier het overzicht van de groepslessen.

De Voordelen van In-Cycling

In-cycling is een krachtige workout die niet alleen gericht is op het verbeteren van je fysieke gezondheid door vetverbranding en conditieopbouw. Je kan ook een ‘mentale boost’ verwachten na het deelnemen van deze groepsles. In de stimulerende omgeving van Apollo Gym vind je de perfecte combinatie van energie, muziek, en gemeenschapsgevoel.

Wat maakt In-Cycling bij Apollo Gym zo speciaal?

  1. Mentale Boost: Naast het fysieke aspect draagt in-cycling bij aan je mentale gezondheid door een ontsnapping te bieden uit de dagelijkse stress. Onze instructeurs spelen een grote rol hierin.
  2. Efficiënte Vetverbranding: Met een dynamisch programma ontworpen om je hartslag te verhogen, garanderen deze lessen een hoge calorieverbranding in een korte tijd. Dit maakt in-cycling een ideale keuze voor iedereen die effectief vet wil verbranden.

  3. Opbouw van Conditie: Door de variërende intensiteit van de workouts bouw je niet alleen spierkracht op, maar verbeter je ook je uithoudingsvermogen. Elke les biedt een nieuwe uitdaging, waardoor je lichaam zich blijft aanpassen en verbeteren.

  4. Leuke en Energieke Sfeer: Apollo Gym onderscheidt zich door de levendige en ondersteunende atmosfeer in onze groepslessen. Dit komt door ons geweldig personeel en onze fantastische leden. Je wordt omringd door vriendelijke leden die jouw passie delen, wat zorgt voor een extra motivatieboost. De  muziek en dynamische oefeningen maken elke sessie tot een energiek feestje.

  5. Toegankelijk voor Alle Niveaus: Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter, de lessen zijn ontworpen om aan te sluiten bij verschillende fitnessniveaus. De instructeurs bij Apollo Gym zijn experts in het begeleiden en motiveren van deelnemers, zodat iedereen het maximale uit de les kan halen.

Ervaar het Zelf!

Ben je benieuwd naar de les? Vraag een gratis dagkaart aan om een keer deel te nemen aan de les!

Je kan je gratis dagkaart hier aanvragen.