Apollo Gym

Sport & Friends

Betaalbare abonnementen voor iedereen. Nu met 1 maand gratis sporten.

Dagelijks live groepslessen met ervaren instructeurs.

8 maanden gratis sporten dankzij de meedoenregeling van de gemeente Nijmegen.

Ontvang daarnaast veel korting bij onze partnerwinkels.

LID WORDEN

Zumba Groepslessen: Word Fitter Met Dansen!

Wat is Zumba bij Apollo Gym?

Zumba bij Apollo Gym is een dynamische en opwindende groepsles die Latijns-Amerikaanse en internationale muziek combineert met dansbewegingen. Deze les staat bekend als een ‘fitnessfeest’ omdat het de perfecte mix is van plezier en een effectieve workout. Deze groepsles is beschikbaar op Maandag en Woensdag in de avonden.
Ontdek ons volledig aanbod aan groepslessen hier.

De Voordelen van Zumba

Zumba is niet alleen leuk, maar heeft ook talloze voordelen voor zowel je lichaam als je geestelijke welzijn. Hier zijn een paar redenen waarom het een geweldige keuze is:

1. Verbeterde conditie: Zumba is een intense cardio workout die je hartslag verhoogt en je uithoudingsvermogen verbetert. Door regelmatig te dansen, kun je je conditie aanzienlijk verbeteren.

2. Gewichtsverlies: Deze workout is ook een effectieve manier om calorieën te verbranden. Met zijn combinatie van dansbewegingen en intensieve training, kun je snel calorieën verbranden en je gewicht onder controle houden.

3. Versterkte spieren: Tijdens onze groepsles worden verschillende spiergroepen in je lichaam geactiveerd. Door de constante bewegingen en dansroutines verbetert Zumba je spierkracht en helpt het bij het vormen en versterken van je lichaam.

4. Stressvermindering: De groepsles is niet alleen fysiek intensief, maar ook een geweldige manier om stress te verminderen. De opzwepende muziek en de vrolijke sfeer tijdens de lessen kunnen je stemming verbeteren en je helpen ontspannen.

5. Verbeterde coördinatie: Dansen in het algemeen vereist coördinatie tussen je lichaam en de ritmes van de muziek. Door regelmatig Zumba te beoefenen, kun je je coördinatievaardigheden verbeteren en je bewegingspatronen verfijnen.

6. Sociale interactie: Onze groepsles is een bijeenkomst van onze geweldige en vriendelijke leden. Wij zien vaak dat er tijdens en na de lessen vriendschappen ontstaan. Het is dus een geweldige manier om plezier te hebben en je sociale kring uit te breiden.

Ervaar het Zelf!

Kortom, Zumba biedt zowel fysieke als mentale voordelen. Het is een leuke en energieke manier om fit te blijven en tegelijkertijd te genieten van het dansen en de muziek. Dus waar wacht je nog op? Doe mee aan aa de Zumba groepslessen en ervaar zelf de voordelen voor je lichaam en geest! 

Vraag hier je gratis dagkaart aan!