Apollo Gym

Sport & Friends

Betaalbare abonnementen voor iedereen. Nu met 1 maand gratis sporten.

Dagelijks live groepslessen met ervaren instructeurs.

8 maanden gratis sporten dankzij de meedoenregeling van de gemeente Nijmegen.

Ontvang daarnaast veel korting bij onze partnerwinkels.

LID WORDEN

Meedoenregeling: 8 maanden gratis sporten!

Apollo Gym en Gemeente Nijmegen werken samen om inwoners sportiever en fitter te maken met de meedoenregeling vergoeding.

Apollo Gym en Gemeente Nijmegen werken samen om inwoners te helpen sportiever te leven. Met een nieuwe regeling genaamd de “Meedoenregeling” bieden ze lage inkomensgroepen de mogelijkheid om 8 maanden lang te sporten bij Apollo Gym met de vergoeding van de Gemeente Nijmegen en de speciale regeling van Apollo Gym. Voor anderen is er de optie om een kleine bijdrage te betalen voor een hele jaar onbeperkt sporten. Deze samenwerking is een belangrijke stap in het creëren van een gezondere en actievere gemeenschap in Nijmegen.

Klik HIER om de Meedoenregeling aan te vragen

De voordelen van een sportieve levensstijl

meedoenregeling-gemeente-nijmegen-sporten-bij-apollogym

Een sportieve levensstijl heeft veel voordelen, zowel fysiek als mentaal. Het helpt niet alleen bij het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen, maar ook bij het verminderen van stress, het verbeteren van de concentratie en het vergroten van het gevoel van welzijn. Helaas kunnen financiële beperkingen soms een obstakel vormen voor mensen om toegang te krijgen tot sportfaciliteiten en activiteiten. Dat is waar de samenwerking tussen Apollo Gym en de Gemeente Nijmegen om de hoek komt kijken. Benieuwd naar onze groepslessen? Bekijk hier al onze groepslessen

De Meedoenregeling: sporten zonder financiële zorgen

Met de introductie van de Meedoenregeling kunnen mensen met een lager inkomen nu 8 maanden lang gratis sporten bij Apollo Gym. Deze regeling is speciaal ontworpen om sport toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht hun financiële situatie. Het stelt mensen in staat om de voordelen van een sportieve levensstijl te ervaren zonder zich zorgen te hoeven maken over de kosten.

Onbeperkt sporten voor een kleine bijdrage met de Meedoenregeling

Voor mensen die 1 jaar willen sporten in plaats van 8 maanden, biedt Apollo Gym een alternatieve optie. Met een kleine bijdrage van slechts €35 kan je een jaar lang onbeperkt sporten. Dit betekent dat iedereen, ongeacht zijn of haar budget, kan profiteren van de faciliteiten en expertise van Apollo Gym. Het doel is om iedereen in Nijmegen de kans te geven een gezonde en actieve levensstijl te volgen.

Een gezondere gemeenschap

hiit-groepsles-apollogym

De samenwerking tussen Apollo Gym en de Gemeente Nijmegen is niet alleen gericht op individuele voordelen, maar ook op het creëren van een gezondere gemeenschap als geheel. Door sport en beweging toegankelijk te maken voor alle inwoners, hopen ze een positieve impact te hebben op het welzijn en de gezondheid van de gehele gemeenschap. Samen streven ze naar een Nijmegen waarin iedereen de mogelijkheid heeft om een sportieve en gezonde levensstijl na te streven.

Buurtsportcoach Dukenburg

De Buurtsportcoaches spelen een belangrijke rol in het doorverwijzen van de juiste persoon naar de juiste sportschool. Apollo Gym is een vaste contactpersoon voor de Buurtsportcoaches Dukenburg en Lindenholt. Wij zijn dus een betrouwbare sportschool voor mensen die nog onzeker zijn over waar ze willen sporten.

Conclusie

De samenwerking tussen Apollo Gym en de gemeente Nijmegen om de sportieve leefstijl van inwoners te stimuleren is een belangrijke stap in de goede richting. Met de invoering van de Meedoenregeling en de mogelijkheid van een kleine bijdrage voor het hele jaar sporten, wordt sport toegankelijk gemaakt voor mensen met verschillende financiële mogelijkheden. Deze samenwerking is gericht op het creëren van een gezondere en actievere gemeenschap, waar iedereen de mogelijkheid heeft om een sportieve en gezonde levensstijl na te streven. Ten slotte, kan je ook je buurtsportcoach vragen over de mogelijkheden bij Apollo Gym.

Wil je al beginnen? Vraag hier je gratis dagkaart aan!

Vraag je vandaag de meedoenregeling nog aan? Klik dan HIER

Check HIER verder of jij in aanmerking komt voor meedoenregeling

meedoenregeling-gemeente-nijmegen-8-maanden-gratis-sporten-apollogym