Apollo Gym

Sport & Friends

Betaalbare abonnementen voor iedereen. Nu met 1 maand gratis sporten.

Dagelijks live groepslessen met ervaren instructeurs.

8 maanden gratis sporten dankzij de meedoenregeling van de gemeente Nijmegen.

Ontvang daarnaast veel korting bij onze partnerwinkels.

LID WORDEN

Tom – 72 jaar!

Mijn naam is Tom en ik ben 72 jaar oud. Na mijn twee nieuwe kunstknieën, zag ik een kans en ook een uitdaging om niet alleen mijn conditie te behouden, maar zelfs te verbeteren. Met een rijke sportieve achtergrond koos ik voor HIIT en Spinning bij Apollo Gym, waar ik mijn fysieke grenzen verleg en deel uitmaak van een hechte community.

Mijn werk in de zorg benadrukt het belang van fit blijven, maar het is de aanpassing aan mijn leeftijd en mogelijkheden die centraal staat in mijn training. Ik focus op wat ik kan, verbeter mijn conditie en geniet van de steun binnen de Apollo Gym gemeenschap. De ondersteuning en het gevoel van kameraadschap dat ik ervaar bij Apollo Gym zijn ongekend. Ze bieden niet alleen een breed aanbod aan groepslessen, maar ook een omgeving waar motivatie en positiviteit hoog staan. Dit heeft me geholpen om niet alleen fysiek, maar ook mentaal sterker te worden.

Door mijn verhaal te delen, hoop ik een voorbeeld te zijn voor anderen, om te laten zien dat het nooit te laat is om nieuwe doelen te stellen en actief te blijven, ongeacht je leeftijd en je fysieke conditie.